Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Μυστηριώδες φωτεινό αντικείμενο στο Λός Άντζελες μπορεί να ήταν μετεωρίτης


Κομήτης; Λάμψη; Παράξενη ράβδωση στον ουρανό; Φωτεινό πορτοκαλί φως; Εξωγήινοι; Α.Τ.Ι.Α.; Οι φήμες δίνουν και παίρνουν.


Ο αστρονόμος Ben Burress του Διαστημικού κέντρου στο Χάμποτ δήλωσε στο NBC ότι υπήρχαν συνολικά τρεις αναφορές την Πέμπτη και την Παρασκευή, όπου μάρτυρες ανέφεραν ότι έβλεπαν κάτι στον ουρανό. Δύο γεγονότα συνέβησαν την Πέμπτη στις 9 και 11 μ.μ. και το περιστατικό της Παρασκευής έλαβε χώρα γύρω στις έξι, είπε ο Burress.

"Υπήρξε ένα συμβάν σήμερα στις 6 το πρωί - αυτό αναφέρθηκε από το Λος Άντζελες σε όλη τη διαδρομή μέχρι το Όρεγκον," δήλωσε ο Burress. «Ήταν μια βολίδα κάποιου είδους.Κανείς δεν ξέρει αν ήταν μετεωρίτης ή κομήτης ή απλώς κομμάτι από διαστημικά σκουπίδια. Οι αναφορές ήταν πολλές. Κάποιοι ήταν στο υπνοδωμάτιό τους και το φως ήταν αρκετά φωτεινό για να το παρατηρήσουν."

Παρατηρητές του Ουρανού ανέφεραν ότι είδαν κάτι κινείται μέσα από την ατμόσφαιρα στη σελίδα της Αμερικανικής Κοινότητος Μετεώρων. Η οργάνωση διερευνά επί του παρόντος 42 εκθέσεις.

"Η θεία μου, η μαμά και εγώ ήμασταν έκπληκτοι. Αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή παρατήρηση που έχω δει και είμαι 46," έγραψε ο John R. του Λος Άντζελες.

Επιμέλεια: Ηλίας Σιατούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου