Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Καλιφόρνια: Αυτόπτης μάρτυρας είδε ΑΤΙΑ να εξαφανίζεται σε πύλη στον Ουρανό


Ένας αυτόπτης μάρτυρας στη Καλιφόρνια στο προάστιο του Riverside ανάφερε ότι είδε ένα φωτεινό λευκό ΑΤΙΑ με σκούροχρωμες μπλε άκρες που δεν έβγαζε ήχο στην κίνηση του, σύμφωνα με τη μαρτυρία του στην υπόθεση 60066 της βάσης δεδομένων αναφοράς από την Mutual UFO Network (MUFON)


Ο μάρτυρας καθόταν, περίπου στις 21:30 στις 22 του Σεπτέμβρη 2014, όταν το αντικείμενο παρατηρήθηκε για πρώτη φορά να κινείται από νοτιοανατολική κατεύθυνση, πάνω από το Riverside




                                  Στη φωτογραφία: Ρίβερσαϊντ, Καλιφόρνια. (Credit: Google)

"Από τη νότια κατεύθυνση κινούταν ανατολικά προς το μέρος όπου καθόμουν, ένα φωτεινό λευκό, στρογγυλό φως". "Από το στρογγυλό, λαμπρό φως είχε σκούροχρωμες μπλε άκρες σε κάθε πλευρά με μικρά κόκκινα φώτα. Ήταν πολύ όμορφο".
Έτσι ο μάρτυρας περιέγραψε το αντικείμενο. Και συνέχισε "το αντικείμενο παρέμεινε σταθερό για περίπου 15-20 δευτερόλεπτα. Δεν υπήρχε θόρυβος. Και σε μια στιγμή εξαφανίστηκε σε μια πύλη στον ουρανό"!



                                                   Μάρτυρας εικόνα. (Credit: MUFON)

Ο μάρτυρας περιλαμβάνεται στην έκθεση της MUFON, η οποία κατατέθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, 2014. Η Καλιφόρνια έχει μια τρέχουσα Αξιολόγηση UFO Alert 3 με ένα μεγάλο αριθμό από πρόσφατες εκθέσεις σε εθνικό επίπεδο. Η Καλιφόρνια είχε 99 εκθέσεις με ΑΤΙΑ τον Αύγουστο του 2014 - την υψηλότερη κατάσταση αναφοράς.

Επιμέλεια: Ηλίας Σιατούνης   Πηγή: openminds.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου