Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Επιστήμονας της Lockheed μιλάει για εξωγήινους πριν πεθάνει


Λίγο πριν πεθάνει ο Boyd Bushman θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε επί 40 χρόνια ως επιστήμονας της Lockheed Martin στην περιοχή 51 (Area 51).



"Πιστεύω ότι θα έρθει ο καιρός που κόσμος θα καταφέρει να συγκεντρώσει χρήματα για να κάνει μήνυση εναντίον της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και του στρατού, με την κατηγορία της απόκρυψης της πιο μνημειώδους ανακάλυψης στην ανθρώπινη ιστορία ... την ύπαρξη των εξωγήινων. Ξέρω ότι κάποιος η κάποιοι θα δωρίσουν χρήματα για να ξεκινήσει μια τέτοια  δίκη. Μόλις ακουστούν όλες οι αποκαλύψεις από αυτόπτες μάρτυρες αυτό θα διαρκέσει χρόνια. Πρόκειται για μια μνημειώδη προσπάθεια, αλλά μια μέρα, αυτό θα γίνει." δηλώνει ο Boyd Bushman μεταξύ άλλων.

Λίγο πριν αποβιώσει στις 7 Αυγούστου 2014, δίνει συνέντευξη και μιλάει για τις προσωπικές του εμπειρίες στην περιοχή 51, τα ΑΤΙΑ, εξωγήινους και την αντι-βαρύτητα. Ο Boyd ήταν ένας συνταξιούχος ανώτερος επιστήμονας για τη Lockheed Martin. Η καριέρα του διήρκεσε πάνω από σαράντα χρόνια, τιμήθηκε με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και το έργο του συμπεριλαμβάνεται σε τομείς των  αμυντικών όπλων της Hughes Aircraft, General Dynamics, Texas Instruments και Lockheed Martin.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη:


Επιμέλεια: Ηλίας Σιατούνης          Πηγή: ufosightingsdaily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου