Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ερευνητής ισχυρίζεται ότι έχει αυθεντική φωτογραφία από την αυτοψία του εξωγήινου όντος στην Περιοχή 51


Ένας ανεξάρτητος ερευνητής ΑΤΙΑ, ο Tom Carey ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του αληθινή φωτογραφία από την αυτοψία του εξωγήινου όντος στην Περιοχή 51! Η φωτογραφία, του δόθηκε από έναν πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, όπως ισχυρίζεται.



Ο Tom Carey έστειλε την φωτογραφία στην Kodak, όπου οι ιστορικοί της θα την μελετούσαν για να επιβεβαιώσουν την ημερομηνία λήψης της εικόνας.

"Αυτό είναι ενδιαφέρον, η φωτογραφία έχει ημερομηνία 1947", είπε ένας επίσημος ιστορικός της Kodak στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, και είπε "Ναι, αυτές οι διαφάνειες είναι από το 1947, και συνέχισε, "Και από τα γαλακτώματα για την εικόνα, δεν φαίνεται να έχει γίνει φωτοεπέμβαση όπως μπορεί να γίνει σήμερα. "Είναι πρωτότυπες εικόνες του 1947."

















Η νέα φωτογραφία που δείχνει τον εξωγήινο λίγο μετά την περίφημη αυτοψία στην περιοχή 51

Ο Κάρεϊ πιστεύει ότι το πλάσμα είναι ενάμιση μέτρο ψηλό, και πρόσθεσε: «Το κεφάλι έχει μορφή εντομοειδούς»

"Το κεφάλι έχει ανοιχτεί, τα σπλάχνα έχουν αφαιρεθεί, και πιστεύουμε ότι το πτώμα είναι ταριχευμένο, τουλάχιστον κατά τη στιγμή που η φωτογραφία τραβήχτηκε».

Αλλά δεν είναι όλοι πεπεισμένοι για τη φωτογραφία.

Ο Nigel Watson, συγγραφέας του εγχειριδίου Haynes UFO Research, λέει: «Συνήθως όταν μερικοί δίνουν υποσχέσεις ότι έχουν στοιχεία για την ύπαρξή εξωγήινων, τότε τα αποτελέσματα που φέρνουν είναι μάλλον απογοητευτικά.

"Εάν τότε, βρέθηκαν και ανακτήθηκαν εξωγήινοι, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσε να κρατηθεί μυστικό ένα τέτοιο γεγονός σε όλη τη δεκαετία του '50 και του '60."

Ηλίας Σιατούνης
Πηγή: mirror.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου