Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

«Εξωγήινες» μορφές ζωής στην ατμόσφαιρα ανακάλυψαν επιστήμονες!


Κάθε πιθανή θέση στον πλανήτη μας κατοικείται από κάποιο είδος ζωής, στην επιφάνεια του εδάφους, στις θάλασσες, στα ποτάμια,κάτω από τα στρώματα των πάγων, ακόμα και κάτω από την επιφάνεια της γης, ως και στους βυθούς των ωκεανών.




Όμως, υπάρχει μια περιοχή που έχει παραμείνει εντελώς ανέγγιχτη (φαινομενικά) από την ανθρώπινη δραστηριότητα και έρευνα. Και αυτά είναι τα αραιά ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας που βρίσκονται στα «σύνορα» με το διάστημα. Διάφοροι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχουν μορφές ζωής που έχουν εξελιχθεί για να ζούν εκεί. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι και εξωγήινης προέλευσης!

Την αδιάσειστη απόδειξη για την ύπαρξη αυτής της εξωγήινης ζωής αποτελεί μια εκπληκτική εικόνα – πειστήριο, σύμφωνα με κορυφαίους αστροβιολόγους.



Η φωτογραφία απαθανατίζει έναν μυστηριώδη οργανισμό σε σχήμα δράκου που εντοπίστηκε στο διάστημα, ο οποίος – όπως υποστηρίζουν αναγνωρισμένοι επιστήμονες – αποδεικνύει πως η ζωή στη Γη, συμπεριλαμβανομένης και της ανθρώπινης είναι εξωγήινης προέλευσης!
Ο οργανισμός ανακαλύφθηκε μέσα σε σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια, βαθιά στη στρατόσφαιρα του πλανήτη μας, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί μια «βιολογική οντότητα» από άνθρακα και οξυγόνο.

«Είναι απόδειξη όχι μόνο για ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αλλά και για το γεγονός (πλέον) ότι εξωγήινοι οργανισμοί εισβάλλουν συνεχώς στη Γη», τόνισε ο επικεφαλής καθηγητής Milton Wainwright – της έρευνας στην οποία συμμετείχαν ομάδες του Πανεπιστήμιο του Sheffield και του τμήματος Αστροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Buckingham – συμπληρώνοντας:

«Η φωτογραφία του σωματιδίου “δράκος” που αποτελείται από άνθρακα και οξυγόνο αποδεικνύει ότι υπάρχει και δεν είναι κομμάτι της κοσμικής ή ηφαιστειακής σκόνης. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι ένας ενιαίος οργανισμός ή ένωση μεμονωμένων μικροβίων. Είναι σίγουρα κάτι εκπληκτικό και σε άριστη κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προήλθε από το διάστημα, καθώς το επιβεβαίωσαν τα δείγματα βιολογικού υλικού που μελετήσαμε από αυτό».

 Δείτε επίσης παρακάτω και βίντεο με πληθώρα «οργανισμών» που οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι και αυτά εξωγήινης προελεύσεως


Ηλίας Σιατούνης

Με πληροφορίες από: paranormics.com, ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου