Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ντοκουμέντα "βόμβες" από Ρωσία που εμπλέκουν την οικογένεια Ερντογάν στο παράνομο εμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές! (Εικόνες και βίντεο)


Σε σοβαρές καταγγελίες, που εμπλέκουν και τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν, προχώρησε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.


Υποστηρίζει ότι η ηγεσία της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Ερντογάν και της οικογένειάς του, συμμετέχουν σε παράνομο εμπόριο πετρελαίου με το Ισλαμικό Κράτος, με τελικό προορισμό για το λαθραίο πετρέλαιο από τη Συρία και το Ιράκ.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Ανατόλι Αντόνοβ, η Ρωσία γνωρίζει τρεις κύριες οδούς του λαθρεμπορίου πετρελαίου προς την Τουρκία.

«Σήμερα, παρουσιάζουμε μόνο μερικά από τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι μια ολόκληρη ομάδα που κλέβει πετρέλαιο από τους γείτονές τους, δρα στην περιοχή» δήλωσε ο Αντόνοφ, προσθέτοντας ότι αυτό το πετρέλαιο «σε μεγάλες ποσότητες» εισέρχεται στο έδαφος της Τουρκία μέσω χιλιάδων βυτιοφόρων.



Ο Αντόνοφ πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι ο κύριος αγοραστής λαθραίου πετρελαίου που προέρχεται από το Ιράκ και τη Συρία. «Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, ο Πρόεδρος Ερντογάν και η οικογένειά του – συμμετέχουν σε αυτή την εγκληματική επιχείρηση».

Ωστόσο, από τότε που ξεκίνησαν οι ρωσικές επιδρομές στη Συρία στις 30 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα του Ισλαμικού Κράτους από το λαθρεμπόριο πετρελαίου έχουν μειωθεί σημαντικά, ανέφερε το υπουργείο.



«Τα έσοδα αυτής της τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν περίπου 3.000.000 δολάρια ανά ημέρα. Μετά από δύο μήνες ρωσικών αεροπορικών επιδρομών τα έσοδα ήταν περίπου 1,5 εκατ. την ημέρα», δήλωσε ο αντιστράτηγος Σεργκέι Ρουντσκόι, όπως μεταδίδει το Russia Today.

Κατά την ενημέρωση, το υπουργείο παρουσίασε φωτογραφίες των φορτηγών πετρελαίου, βίντεο από τις αεροπορικές επιδρομές σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου του Ισλαμικού κράτους και χάρτες που δείχνουν λεπτομερώς την διαδρομή του λαθραίου πετρελαίου. Περισσότερα στοιχεία θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου τις επόμενες μέρες, πρόσθεσε ο αντιστράτηγος.




Η οικογένεια Ερντογάν

Ενώ ο μπαμπάς Ερντογάν ονειρεύεται να γίνει Σουλτάνος σε μια νεο-οθωμανική αυτοκρατορία, ο γιος Μπιλάλ Ερντογάν διασφαλίζει ότι η οικογένεια και η Τουρκία παίρνει με βρώμικο τρόπο τα πετρέλαια από το Ιράκ και την Συρία συ συνεργασία με το ISIS, σύμφωνα με το Russia Today.

Ο Μπιλάλ Ερντογάν διαθέτει αρκετές ναυτιλιακές εταιρείες. Ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνίες με ευρωπαϊκές εταιρείες να πωλούν το κλεμμένο πετρελαίο σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Ο Γκιουρσέλ Τεκίν, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP στην Τουρκία, ισχυρίζεται ότι Μπιλάλ Ερντογάν είναι χωμένος μέχρι το λαιμό σε συνενοχή με την τρομοκρατία, με τον πατέρα του να του προσφέρει την ανάλογη ασυλία από κάθε δικαστική δίωξη.

Όσον αφορά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Τουρκία, υπάρχουν εικόνες του Μπιλάλ Ερντογάν σε πολύ φιλικές συναντήσεις με μεγάλες προσωπικότητες του ISIS.

Και ο άλλος γιος του Προέδρου, Μπεράτ Ερντογάν, έχει διοριστεί Υπουργός Ενέργειας, θέση κλειδί, στην παράνομη πώληση των τεραστίων ποσοτήτων πετρελαίου.

Η κόρη επίσης του Ερντογάν, η Σαμιγιέ, έχει ιδρύσει νοσοκομείο στα σύνορα με την Συρία, όπου νοσηλεύονται μαχητές του ISIS.

Πηγή: Crashonline

1 σχόλιο: